Večernji bilten s KCUS-a: Svaki treći testirani građanin Sarajeva pozitivan

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Možemo li saznati zašto imamo najveću stopu smrtnosti u regiji? I zašto se dovoljno ne testira? Ovakve diletante je teško naći negdje drugo u svijetu.

selim

Čovjek predao papire za testiranje i stao u red. Test mu treba za putovanje. Velika je gužva. U jednom trenutku izgubi volju za čekanje i odustaje, odlazi. Za 3 dana telefon zvoni, javlja se i dobija info da je pozitivan. Ovo je ISTINA !!!

Guest

Naravno da ovo nije tacno. bolest hara. ali ovo je igra brojki. cuvajte se. virus je ko struja opasan. ali ova je nadmasila i Lepru sto vodi KCUS. ama nicija do zore pa ni njena.

/ Najnovije